DiDi Baby
Boutique

Descopera la DiDi Baby Boutique, colectia noastra de haine si accesorii pentru fetite si baieti, pentru nou nascuti, bebelusi si copii pana in 7 ani. De la tinute pentru botez, rochite elegante si casual, rochite botez, costumase botez, costume elegante pentru baietei, salopete, body-uri si pantaloni cu diferite imprimeuri haioase pana la accesorii pentru fetite cochete: sosete elegante, sosete cu animalute de plus, seturi cu tutu, bentite bebelusi, clame, clipsuri si caciulite turban.

© 2018 by DiDi. Proudly created with Wix.com

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental DiDi.com.ro, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra în deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal îl reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul în care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci când interactionati cu noi în legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

DiDi.com.ro este denumirea comerciala al Telecom Alex DM SRL, persoana juridica de nationalitate româna, având sediul social în Ilfov, Stefanestii de Jos, Str. Libertatii, nr 3, bl I7, sc B, ap 402, cu numar de ordine în Registrul Comertului J23/5098/19.10.2018, cod unic de înregistrare fiscala RO38421422. În sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci când prelucram datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum ai sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va încurajam sa contactati Responsabilul DiDi.com.ro cu protectia datelor la adresa de e-mail contact@didi.com.ro sau prin posta sau curier la adresa Strada Libertatii, nr 3, bl I7, sc B, ap 402, Stefanestii de Jos, Ilfov – cu mentiunea: în atentia Responsabilului DiDi.com.ro cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

În general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel încât aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

Când va creati un cont DiDi.com.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma DiDi.com.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: numar telefon mobil, adrese de livrare etc.;

Când plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor DiDi.com.ro în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • Crearea si administrarea contului în cadrul platformei DiDi.com.ro;

  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

  • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;

  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la întrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile DiDi.com.ro.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesara pentru încheierea si executarea unui contract între DiDi.com.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. În acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si în aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate în wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram întotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar într-o masura semnificativa.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicarile de marketing pe consimtamântul dvs. prealabil. Va puteti razgândi si retrage consimtamântul în orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat în cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;

  • Contactarea DiDi.com.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. În orice situatie în care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatiile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând sa dam curs cererii dvs.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii în care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei DiDi.com.ro fata de atacuri cibernetice:

  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind înteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru între interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveti un cont în platforma DiDi.com.ro. Puteti sa ne solicitati oricând stergerea anumitor informatii sau închiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior închiderii contului, în situatiile în care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor DiDi.com.ro;

  • furnizorilor de servicii de curierat;

  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;

În cazul în care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terti persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, în baza unor contracte încheiate cu acestia.

În ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal doar pe teritoriul României.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existând riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi în legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plânge autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam în serios confidentialitatea tuturor înregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului DiDi.com.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept în ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului în care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz în care vom percepe o suma rezonabila în asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide în termen de maximum o luna, cu exceptia cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz în care urmeaza sa raspundem în termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va întrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va îngrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

 

Drepturi vizate

Accesul

Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam în strainatate si cum le protejam, cât timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plângere, de unde am obtinut datele dvs., în masura în care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa încercam sa verificam exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

  • v-ati retras consimtamântul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimtamânt); sau

  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau

  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau

  • ne revine o obligatie legala în acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea  datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau

  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta.

Exista anumite alte circumstante în care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante în care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Sa aveti în vedere ca, înaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul DiDi.com.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la DiDi.com.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs. sau catre o alta persoana fizica sau  juridica (cum ar fi: facturile). În cazul în care nu efectuati acest demers înainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente, iar DiDi.com.ro va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului DiDi.com.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau

  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata,

  • a exercita sau a apara un drept în instanta; sau

  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este în desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitari de restrictionare, în cazul în care:

  • avem consimtamântul dvs.; sau

  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept în instanta; sau

  • pentru a proteja drepturileDiDi.com.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar în fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamântul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; si

  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia

Va puteti opune în orice moment, din motive legate de situatia particulara în care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale  prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricând prelucrarii datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci când decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau

  • va afecteaza în alt mod similar si într-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;

  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau

  • se bazeaza pe consimtamântul dvs. explicit.

Plângeri

Aveti dreptul sa depuneti o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

În România, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati  în prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul DiDi.com.ro cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail la adresa: contact@didi.com.ro sau

  • prin posta sau curier la adresa: Ilfov, Stefanestii de Jos, Str. Libertatii, nr 3, bl I7, sc B, ap 402,– cu mentiunea în atentia Responsabilului DiDi.com.ro cu protectia datelor.