Termeni si conditii

Sunt de acord si accept ca societatea sub numele de SC TELECOM ALEX DM SRL (RO38421422 , numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/5098/2018) denumita “Telecom Alex DM” va tine evidenta si va efectua prelucrarea datelor mele cu caracter personal pentru a fi utilizate in scopul gestionarii produselor si serviciilor sale, gestionarii clientelei si realizarea de activitati de promovare a produselor si serviciilor sale.

Aceste date cu caracter personal nu vor fi dezvaluite altor terte persoane, cu exceptia partenerilor si societatiilor afiliate Telecom Alex DM, pentru a fi utilizate in scopurile enumerate mai sus. In orice caz, imi rezerv dreptul de acces la date, dreptul de interventie la date si dreptul de opozitie cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal in conformitate cu articolele 13 – 15 din Legea nr. 677/2001, precum si dreptul de a-mi retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal sau de a solicita stergerea acestora, in urma unei notificari.

DiDi Baby
Boutique

Descopera la DiDi Baby Boutique, colectia noastra de haine si accesorii pentru fetite si baieti, pentru nou nascuti, bebelusi si copii pana in 7 ani. De la tinute pentru botez, rochite elegante si casual, rochite botez, costumase botez, costume elegante pentru baietei, salopete, body-uri si pantaloni cu diferite imprimeuri haioase pana la accesorii pentru fetite cochete: sosete elegante, sosete cu animalute de plus, seturi cu tutu, bentite bebelusi, clame, clipsuri si caciulite turban.

© 2018 by DiDi. Proudly created with Wix.com